L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dissabte, 11 de desembre del 2010

CAMINADA A REIXAC PER LA FONT DELS AVELLANERS. 11/12/2010

Tot el grup a Reixac
Cami del cementiri
Cami de pujada

Panoràmica des del camí de tornada

Tornada per la llera del Besòs

L'equip d'avituallament, a punt

Mans a l'obra
Avui tocava sortida a caminar.

Una sortida relativament, sencilla per una de les rutes d'entrenament  del CE Fondístes de la Llagosta en l'època en que els dies són més llargs.

Un èxit absolut, que ha superat de llarg les nostres previsions, sobretot, tenint en compte la primera caminada que varem organitzar coincidint amb la festa de l'esports de 2009, a la font de la Canaleta, passant per l'ermita de Cabanyes, a la qual hi varem participar un total de 20 persones, entre organització i participants.

A questa segona caminada,  han estat un total de 141 persones, les que hem participat en aquesta sortida matinal, que ha començat a les 9 del matí amb una boira i un fred que no ha espantat a ningú i que ens ha acompanyat  gran part del recorregut, particularment a l'anada.

La font dels avellaners, espai preciós, ha quedat petit per a tanta gent i la parada prevista a hagut d'escurçar-se.

Els punt més delicat de la sortida ha estat el pas de la carretera de la Roca, però ha estat prefectament superat. 

És un plaer, com partir sortides en les qual hi hem pogut veure persones de totes les edats desde nens de curta edat fins a persones grans. Persones amb capacitats més o menys importants (ritmes diversos) que ha fet que les parades de reagrupament fossin fonamentals per al bon desenvolupament de la caminada.

Per finalitzar, al Parc Popular de la Llagosta ens esperava una parrillada de butifarra i cansalada, per recuperar les energies deixades pel camí.
En fi, un dia de contacte amb la natura, que hem gaudit molt.

Si voleu veure totes les fotografies que a fet el company José Antonio Ramirez Rivas, feu clic aquí

Si voleu veure les fotografies del company Paco Estrada feu clic aquí

Espererem sincerament que aquesta sortida sigui el presagi de moltes d'altres, que puguem programar. Per la gent del CE Fondistes no quedarà !!!

ENHORABONA A TOTHOM !!!
US HI ESPEREM A LA PROPERA !!!

1 comentari:

  1. Felicidades por la caminata,he disfrutado y a merecido la pena.El buen rollo a sido la nota dominante,espero repetir.

    Un participante

    ResponElimina