L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

dimarts, 30 de juny del 2009

Sortida al Puig d'Arques

El passat dissabte, dia 27 vam fer la sortida social del club.

Sembla que a darrera hora hi va haver una deserció massiva de persones que en principi havien manifestat el desig de participar-hi.

Només 10 persones !!! vam participar en aquesta fantàstica sortida organitzada per José Antonio Ramirez i Mª José. Moltes gràcies als dos !!!

Els participants: José, Mª José, Angelita, Vicente, Paco Raya, Fernando, Adela, Anna, Gerard i Joan.

Vam disfrutar d'una jornada fantàstica de caminada per la muntanya i final a la plantja de Torre Valentina. Per cert FANTÀSTIC el moment de meditació (o hauria de dir silenci ???) que ens va proposar en José

És una gran llàstima la manca de participació en aquesta activitat preparada i organitzada amb tot detall i carinyo, i feta a la mida d'una excursió familiar en quant a exigència i ambient.

Els més agosarats (José Antonio i Vicente) encara al dia següent van participar en la Duatló de Pineda juntament amb altres companys del club.

Per veure més detalls de la sortida i de la duatló de Pineda, cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada