L'únic camí per triomfar és la força de voluntat, el sacrifici, la constància i l'autodisciplina..., si ha això hi afegim unes petites dosis de sencillesa, humilitat i educació, a més d'un gran atleta, es pot arribar a ser un gran esportista.

(José Manuel Abascal)

diumenge, 7 de juny del 2009

Festa de l'esport



El dissabte dia 6 de juny s'ha dut a terme la 8a edició de la festa de l'esport.

Enguany els nostre club hi ha estat present amb un estand a la plaça de l'Ajuntament durant el matí i una caminada a la font de la Canaleta.

A l'estand hi havia una mostra de cartells de la història de l'atletisme de fons a la llagosta des de l'any 1980 i, a més, una sel·lecció de fotografies històriques del nostre club, predominant els darrers anys.

Paral·lelament, es va dur a terme una caminada per la serra de Marina fins la font de la Canaleta i tornada pel cementiri de Sant Fost, seguint, aproximadament, una de les nostres rutes d'entrenament, però a ritme de caminata de nivell mitjà.
Unes 20 persones hi van participar i la seva valoració va ser molt bona. Van puguer descobrir racons molt interessants de les proximitats de la Llagosta i algunes d'elles van demanar per altres sortides a caminar organitzades pel club. La durada del recorregut va ser de 2:45 hores. El tram més dificultó va ser el previ a l'arrivada a l'església de Cabanyes on es va fer una parada de 5' i després a la font de la Canaleta per beure aigua.
A la tornada a la Llagosta els participants van ser rebuts amb avituallament liquid i l'obsequi d'una samarreta d'activitats passades del nostre club.

Ja de tornada a la plaça es va llegir un manifest i una de les lectores va ser la nostra companya Alicia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada